Bedrijfsinrichting

Met onze ruime ervaring in totaalinrichting van commerciële ruimtes zijn wij uw beste keuze voor uw project, zowel voor ontwerp als voor uitvoering. Wij zoeken slimme oplossingen die een groot resultaat.  

Essity

Diegem, 2019

Nadat ‘BSN Medical’ door ‘Essity Belgium’ werd overgenomen was een samenvoegen van beide teams aan de orde.  Essity ging op zoek naar een nieuwe locatie en vond deze in Greenhouse Diegem. Essity Belgium deed beroep op STAKKA voor ondersteuning en advies tijdens de planmatige uitwerking van het nieuwe kantoor, 


RSCA

Anderlecht, 2019

In de zomer van 2019 werden er 6 bars gerenoveerd of vernieuwd.  

STAKKA was verantwoordelijk voor de opvolging van de technische plannen en de technische aspecten van de bars, de financiële opvolging van het project, de coördinatie tussen de algemene bouwwerken en de inrichtingswerken, de planning en timings.

Cheops

Zaventem, 2018

In samenwerking met Ideal Projects, die instond voor het ontwerp van de ruimte, verzorgde STAKKA de opvolging van de inrichting van A tot Z, de financiële opvolging van de inrichtingswerken en de begeleiding van de klant bij de verhuis.

 

DS Smith

Machelen, 2015

Wanneer bedrijven een nieuw kantoor betrekken vraagt dit intern steeds een grote inspanning.

Ook al worden bedrijven bij het uitwerken van de nieuwe inrichting ondersteund door de architect, toch brengt het project een interne last met zich mee.Akzo Nobel

Vilvoorde, 2014

STAKKA kent een voorgeschiedenis op vlak van standbouw en publicitaire projecten. Zo hebben wij gedurende 8 jaar alle standen voor Akzo Nobel uitgewerkt (Levis, Sikkens, Xyladecor).
Het opfrissen van de inkomhal van het hoofdkantoor in Vilvoorde geldt als één van onze eerste inrichtingsprojecten.

Good Kompany

Brussel, 2013

Vincent Kompany is naast wereldvoetballer en Rode Duivel ook één van de gezichten van SOS Kinderdorpen en een ondernemer op verscheidene terreinen.

In 2012 groeide de droom om nationaal en internationaal een keten van sportbars uit te bouwen. Brussel en Antwerpen waren de eerste steden waar deze bars gerealiseerd werden. Met het WK 2014 in aantocht was het een ‘moment in time’ dat niet gemist mocht worden.

Boondoggle

Leuven, 2012

Brouwerij ‘De Hoorn’ is in Leuven bekend als de voormalige Stella brouwerij. Het gebouw heeft er na de sluiting van de brouwactiviteiten jaren leeg en verlaten bij gestaan. In 2007 besloten enkele Leuvense ondernemers om van dit monument een open en creatieve hotspot te maken.

FM Brussel (BRUZZ)

Brussel, 2009

FM Brussel is vandaag gekend als BRUZZ; de Vlaamse gewestelijke media en is gehuisvest in het iconische Flagey gebouw in Elsene. Omwille van hun sociale en culturele eigenheid ontstond het idee om de straat op te gaan en van daaruit radio en verslaggeving uit te brengen.

Expo stand design

2014-2018

Vooraleer onze activiteiten naar interieur- en renovatiewerken doorgroeiden was Expo design onze kern activiteit. Beursstanden en publicitaire projecten nemen we niet vaak meer aan maar nu en dan vinden we nog een uitdaging in bepaalde projecten.