Residentieel

Stakka specialiseert zich in de totaal-renovatie van herenhuizen en residentiĆ«le projecten. Wij begeleiden uw project van A tot Z,

Van ontwerp tot realisatie en met een volledige projectbegeleiding.

Renovatie en inrichting herenhuis

Verbouwingen en vernieuwingen in een bewoond huis zijn niet altijd eenvoudig. Zeker niet wanneer een volledig gezin het huis bewoont. Keukens en badkamers zijn hierbij veelal de moeilijkste en de meest veeleisende werken. Vandaar dat een goede planning en een korte uitvoeringstermijn noodzakelijk zijn.

Meubelrealisatie op maat


Een maatmeubel vraagt natuurlijk een ander budget dan losstaande stukken die in de handel gekocht kunnen worden. Maar hierdoor krijgt je huis , dan ook een uniek en persoonlijk karakter mee.

Spiegelontwerp

Dit spiegelwerk is een eigen ontwerp.

 

Tussen twee confrontatiespiegels werd een eiken kaderwerk en led verlichting voorzien.

Bij ontbranding van het licht wordt de spiegel doorzichtig. Het licht van de ledstrip reflecteert en weerkaatst in de spiegels. Zo ontstaat er een ruimtelijk diepte-effect.

Wanneer het licht gedoofd wordt is de spiegel ondoorzichtig en behoudt ze haar spiegelende eigenschap.

 

Renovatie herenhuis

In deze familiewoonst, gebouwd in 1914, werden er doorheen de jaren nooit degelijke renovatiewerken doorgevoerd. Een type project dat nauw aan mijn hart ligt. Het is fantastisch om zulke woningen weer nieuw leven in te blazen en van een nieuwe toekomst te voorzien.